O sa ii las deoparte pe cei care sustin sus si tare ca sa speri ca prostul nu-i vre-o idee grozava-de parca sa nu maia stepti nimic ca desteptul-. O fi vr-o inginerie.
Mie nu-mi plac oamenii fara speranta , sincer, imi par mincinosi , ipocriti si lasi,pentru ca e mult mai greu sa speri ,riscand sa fi dezamagit si nevoit sa o iei de la capat,decat sa te blazezi pretinzand ca viata nu te mai poate surprinde.Nu-mi place plictiseala si nu-mi place atitudinea -ce te-agiti-..
Sperantele mele sunt motoarele mele,si nu ma refer aici la maruntisurile egoiste -.. pe care de ce sa nu spun ca le am..- ci la speranta aceea de zici ca or sa fie toate bune .
Par neajutorat si pocit atunci cand ma cuprinde deznadejdea,dar imi ingadui momentele de slabiciune pentru ca zace in mine stravechea credinta a dualitatii lumii in care ne-am nascut:
Nu pot bine in absenta raului,
Nu simt fericire fara rana durerii,
Nu stiu libertate fara cunoasterea marginii puterilor mele,
Acesta este motivul pentru care scurtele rataciri in labirintul spaimelor mele interioare n-au nimic de a face cu pierderea sperantei .
Eu raman , fara urma de-ndoiala , un om asteptand si muncind pentru linistea de maine, pentru implinirea in care am incredere.

[/img]
» arta educatiei
» my space by admin
» Poveste de viata!
» bancuri.glume.ghicitori
» Moda.diverse...fashion...vestimentatie
» my videos...
» NEOBUX Online
» --sugestii..idei..propuneri...sfaturi